Om os

Hej, og velkommen til fitnessudstyronline.dk, som er dine nye online træningspartner når der skal handles ind til den nye hjemmetræning. Her på siden vil du kunne finde træningsudstyr indenfor mange forskellige kategorier og du finder altid de nyeste og bedste produkter til de bedste priser.

Konceptet her på siden går ud på, at vi samler udvalgte samarbejdspartner, som der får deres produkter på vores side hvor du så har mulighed for, at gå til deres hjemmeside og købe produktet. Derfor kan du regne med, at de produkter og samarbejdspartner der findes på hjemmesiden er nøje udvalgte og med øje for, at du får det bedste produkt til den bedste pris.

Hvornår startede vi?

Vi skal tilbage i 2018 for, at finde frem til dagene hvor Fitnessudstyronline.dk fik offentligheden, at møde og før de første produkter kom på hjemmesiden. Dengang var det altid kun en håndfuld produkter der var på hjemmesiden eftersom det hele skulle gøres manuelt og hvor det hele er lidt mere automatiseret i dag. Siden er vi vokset markant og har i skrivende stund 22362 produkter i vores webshop lige nu!